NewBrands Euro07

Бюлетини Новини за продукти LED дневни светлини от Magneti Marelli
Бюлетини Новини за продукти LED дневни светлини от Magneti Marelli
Бюлетини
Начало Търсене в файловете
Детайли за файл

LED дневни светлини от Magneti Marelli

Свали от тук Изтегляне

 

Производителите на автомобили все по-често оборудват новите модели с допълнителни LED светлини за шофиране през деня, наречени DRL (дневни светлини). Инсталирането на този тип осветление и при по-стари превозни средства води до икономия на енергия при ежедневна употреба.

 

 

 

ИКОНОМИЧНИ И УНИВЕРСАЛНИ

Комплектите дневни светлини LPQ080 и LAQ010 на Magneti Marelli консумират само 4W (2x2W) (халогенните крушки консумират 100-150W). Светодиодите имат живот около 100 000 часа непрекъсната работа, в пъти по-дълъг от този на стандартните крушки.  Използвайки дневни светлини разходът на гориво намалява с до 0,25 л / 100 км. Захранването на комплектите LPQ080 и LAQ010 е универсално 12V / 24 V - може да бъде монтиран на всички видове автомобили.

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

Комплектите дневни светлини LPQ080 и LAQ010 отговарят на всички изисквания на Европейското законодателство -  хомологирани са , означени са с Е марка и идентификационен код на сертификата, светещата повърхност е 25см ².


БЕЗОПАСНОСТ

Според регламент ECE R87 на Европейската комисия всички нови модели леки автомобили, хомологирани след 1/1/2011, трябва задължително да бъдат оборудвани фабрично с дневни светлини. Комплектите дневни светлини LPQ080 и LAQ010 осигуряват отлична видимост на автомобила като излъчва светлина при много висока температура на цвета - 6000 градуса по Келвин. Тази ярка бяла светлина се различава видимо от слънчевата, не заслепява и гарантира, че автомобилът ще бъде забелязван от другите участници в движението  на безопасно разстояние.

STANDBY СИСТЕМА

Според закона дневните светлини трябва да се включват автоматично. При стартиране на автомобила  електронните системи на комплектите LPQ080 и LAQ010 включват дневните светлини и изключват късите и дългите светлини, и фаровете за мъгла.

ПРАВИЛНА ИНСТАЛАЦИЯ

Монтажът на LPQ080 и LAQ010 Magneti не е сложен, но трябва да се извършва от специалист. Подробна инструкция за инсталация, включена в комплектите дневни светлини LPQ080 и LAQ010 Magneti Marelli, улеснява монтажа и спестява време.