NewBrands Euro07

Нови продукти Акумулатори BANNER в обектите на ЕВРО 07 АД

Акумулатори BANNER в обектите на ЕВРО 07 АД

BANNER е фамилна компания от Австрия специализирана в производството на акумулатори и един от най-големите производители в Европа. Компанията започва своята дейност през 1937 г и повече от 70 години успява да отговори на изискванията на своите клиенти и да предложи най-добрия избор за акумулатор. Акумулаторите BANNER са доказали своите качества и надеждност в студените части на Скандинавия и в най-горещите части на Африка.

BANNER произвежда стартерни батерии за най-големите производители на автомобили като AUDI, BMW, MERCEDES, PORSHE, VOLVO, VAG.
С продажбите от 3,85 милиона акумулатори за финансовата 2012/2013 година BANNER се доказва като един най-големите производители в Европа на акумулатори за автомобили, мотоциклети, камиони, селскостопанска техника.

 

Автомобилните производители залагат все повече на така наречените микро-хибриди – комбинация от максимално оптимизиран двигател с вътрешно горене с функция СТАРТ/СТОП и частично връщане на спирачната енергия към акумулатора – рекуперация. Новите технологии за производство на такъв тип акумулатори са AGM и ЕFB.
ВANNER произвеждат и акумулатори по-най новите технологии AGM и EFB, които имат удължен експлоатационен срок и устойчивост към натоварвания от пътуване на къси разстояния, честото спиране при шофиране в градски условия, допълнителната консумация от системите за комфорт в автомобилите – независимо отопление, аудио-системи, външно осветление.  
BANNER произвежда 7 типа  стартерни батерии, с които успява да отговори на търсенето на пазара и да предложи качествен и надежден продукт.
      
RUNNING BULL
 Акумулаторите  RUNNING BULL  са проектирани за най-новите автомобили със СТАРТ/СТОП система.  Този тип акумулатори имат висока надеждност и устойчивост към циклични натоваряния.  Акумулаторите RUNNING BULL  са три варианта  :
-    RUNNING BULL EFB –  предназначени са за среден клас автомобили  с опростена СТАРТ/ СТОП система без рекуперация на енергия при спиране.
-    RUNNING BULL AGM – предназначени са висок и среден клас автомобили с рукуперация на спирачната енергия и осигуряват енергия за дълго време.
-    RUNNING BULL BACK-UP – намират приложение в автомобили, които се нуждаят от много енергия за дълго време като допълнителен акумулатор и при автомобили с електрически усилвател на кормилната система.
 RUNNING BULL BACK-UP се произвеждат  с капацитет  9 и 12 AH.

 

 


 UNI BULL
Акумулаторите UNI BULL са универсални, защото само с четири модела покриват над 900  различни модела автомобили и по този начин спестяват пари и складово пространство. Със системата от 4 полюса и регулираща дънна шина тези акумулатори са приложими почти за всички автомобил. UNI BULL осигуряват 30% повече мощност в сравнение със стандартните акумулатори. Патентованата система ACCUSAFE с мембрана GORE осигурява надеждна защита срещу изтичане.
POWER BULL
Акумулаторите POWER BULL са продукта, с който се свързва качеството на BANNER. Технологията CA/CA за по-голяма мощност, защита против изтичане „ Двойно покритие“, подобрена защита срещу обратно възпламеняване доказват предимствата  и надеждността  си в акумулаторите POWER BULL.

 STARTING BULL
Акумулаторите STARTING BULL са  с доказано качество, надеждни и на добра цена. Освен технологията CA/CA за отпадането на необходимостта от обслужване новите акумулатори STARTING BULL подобрена защита срещу утечка.  

 BUFFALO BULL
Акумулаторите BUFALLO BULL за предназначени за всички товарни автомобил, автобуси, селскостопанска техника и строителни машини и служат както за стартиране на двигателя така и за eлектрозахранване на бордовата мрежа.

ENERGY BULL
Акумулаторите ENERGY BULL са специално проектирани за хоби и свободно време – платноходни и моторни лодки, каравани и къмпинг оборудване. Освен това ENERGY BULL намират приложение и при сигнални системи, соларни панели, електрически инвалидни колички.

BIKE BULL
Акумулаторите BIKE BULL намират приложение основно при мотоциклетите. BIKE BULL включва три типа стартерни батерии:
-    BIKE BULL – акумулатори за мотоциклети и косачки. Това са оловно-киселинни  акумулатори, за които е необходимо да се прави проверка и поддръжка. Тези акумулатори не може да се монтират в странична позиция.
-    BIKE BULL AGM – проектирани за мотоциклети, джетове, бъгита, снегомобили и офф-роуд приложения и не изискват никаква поддръжка. Тези акумулатори не може да се монтират в странична позиция.
-    BIKE BULL AGM + SLA – акумулаторите от този тип също не изискват никаква поддръжка. Тези акумулатори се запечатват фабрично след пълненето и не трябва да се отварят след това. Отварянето разрушава батерията. Акумулаторите BIKE BULL AGM + SLA могат да се монтират в странична позиция.