NewBrands Euro07

Новини
Новини

Новини и нови продукти

Акумулатори BANNER в обектите на ЕВРО 07 АД

BANNER е фамилна компания от Австрия специализирана в производството на акумулатори и един от най-големите производители в Европа. Компанията започва своята дейност през 1937 г и повече от 70 години успява да отговори на изискванията на своите клиенти и да предложи най-добрия избор за акумулатор. Акумулаторите BANNER са доказали своите качества и надеждност в студените части на Скандинавия и в най-горещите части на Африка.

BANNER произвежда стартерни батерии за най-големите производители на автомобили като AUDI, BMW, MERCEDES, PORSHE, VOLVO, VAG.
С продажбите от 3,85 милиона акумулатори за финансовата 2012/2013 година BANNER се доказва като един най-големите производители в Европа на акумулатори за автомобили, мотоциклети, камиони, селскостопанска техника.

Продължение...

Hella Pagid - Спирачна система

Hella Pagid - ВАШИЯТ СИГУРЕН ПАРТНЬОР В СПИРАНЕТО

Най-доброто за активна спирачна сигурност

HELLA PAGID  е един от водещите доставчици на компоненти по спирачната система. Отличният ни опит се базира на десетилетното сътрудничество с автомобилните производители за доставка на части за първоначално вграждане. Нашата компетентност, безкомпромисно качество и дъгогодишен опит в иновациите потвърждават нашата отлична репутация в автомобилната индустрия. Обхвата и качеството на нашите продукти включва всичко, което може да се нарече „отлична спирачна технология“, както на отделните компоненти, така и на целите спирачни системи. Нашата способност да отговорим на високите изисквания се постига чрез производство на продукти, които отговарят на предизвикателствата на съвременните пътни условия. Това се дължи на факта, че нашата развойна дейност е базирана в Германия, а нашите производствени мощности ( Германия, Франция, Англия и т.н.) работят в съответствие с утвърдените в Германия технически стандарти. 

Продължение...

Ново ! Хидравлични помпи от ITN

Като една динамично развиваща се марка, която бързо се налага на пазара на автомобилните резервни части ITN  разшири своята гама с хидравлични помпи. Гамата от надеждни хидравлични помпи покрива няколкостотин автомобилни приложения. Повече за  възможните приложения на ITN хидравличните помпи може да намерите тук.


Филтри за автомобил с марка ITN от ЕВРО 07

Филтрите в автомобила са важни елементи, които осигуряват  на  експлоатационните течности в двигателя  (масло, гориво)  и въздуха необходимата чистота и липсата на замърсители.  Наличието на замърсители във въздуха,който постъпва в двигателя, в маслото или горивото може да доведе до проблеми  в нормалната работа на двигателя и до  допълнителни разходи.

Продължение...

Накладки от ITN

Накладките са един от най-важните и отговорни елементи в спирачната система на автомобила. Фрикционният материал за изработването на накладките ITN представлява смес от множество подбрани суровини . Сместа се съставя в зависимост от типа на автомобила с една единствена цел – максимално кратък спирачен път и комфорт при движение.

Продължение...

Страница 1 от 9