NewBrands Euro07

Търговски марки
Търговски марки

Търговски марки

ASSO – изпускателна система за автомобили

http://www.assomarmitte.com/sites/all/themes/asso_marmitte/logo.pngASSO MARMITTE започва своята дейност свързана с производство на гърнета и части по изпускателната система на автомобила през 1963 г.

Компанията има стабилно и постоянно развитие и за няколко години успява да заеме водещо място в сектора за следпродажбено обслужване на автомобили благодарение на въвеждането на нови технологии .

Към момента ASSO MARMITTE разполага с производствена площ от 18 000 кв. м както и складова площ от 10 000 кв.метра.

Продължение...

Wells

Основана в зората на автомобилната индустрия от Robert Wells , Wells Manufacturing е пионер в разработването и производството на висококачествени електрически части, както  за производителите на превозни средства, така и за много от техните най-големи доставчици на компоненти .

Продължение...

Акумулатори VARTA

VARTA е световен лидер в производството на оловно-киселинни акумулатори и усъвършенствани батерии за конвенционални, старт-стоп, хибридни,  както и  изцяло електрически превозни средства. VARTA е първата компания внедрила литиево-йонните батери за масово производство при хибридните автомобили.

Продължение...

ITN - марката, която обединява качествено производство от цял свят

За да Ви предложим сигурен, надежден  и ползващ се с доверие продукт с търговска марка ITN, направихме широкообхватно изследване на пазара на автомобилни резервни части. Внимателното проучване и точното дефиниране на търсенията на авточасти, в продължение на няколко години, определи и облика на продуктите ITN с неизменно качество и на добра цена.

Продължение...

Hella

HELLA е глобално позиционирана самостоятелна компания със 100-годишна история. HELLA  разработва и произвежда осветителни технологии и продукти, електроника за автомобилната индустрия, и има една от най-големите световно организирана мрежа за автомобилни резервни части и аксесоари.
HELLA KGaA Hueck & Cо е фирма с около 25 000 служители  работещи в 70 центъра на HELLA в повече от 30 страни. С повече от 3800 души, работещи в отдел проучване и разработки, HELLA е една от основните движещи сили на иновациите на пазара. В допълнение с продажби възлизащи на4,4 млрд.евро  за фискалната 2010/11 година, групата HELLA е един от 50-те водещи доставчици за автомобилната индустрия по света и се нарежда сред 100-те най-големи германски индустриални компании.

Продължение...

Frenkit

Frenkit е компания специализирана в производството на ремонтни комплекти за спирачни и съединителни системи. Всичките продукти са произведени по спецификации с контрол на качеството по ISO9001-2008, за да се гарантира оптимално съответсвие с оригиналните  части. Освен за европейския автопарк Frenkit предлага и ремонтни комплекти за японски и корейски автомобили. Буталата на спирачните апарати, на които Frenkit отделя особено внимание, се произвеждат в пълно съответствие със спецификациите за оригинално вграждане.


Продължение...

Autofren

През 1972г. в област Навара в Испания е основана малка фабрика за производство на технически каучукови елементи за спирачната система Seinsa Autofren. Развитието на компанията е белязано с налагането на продуктите на европейския пазар, което  е свързано с постоянно поддържане на безупречно качество  и разширяване на произвежданата гама. Сега Seinsa Autofren е компания, участваща на международните пазари за резервнти части и важна роля в нейното позициониране на глобалния пазар изиграва и откриването на производствени мощности в Ченай, Индия.

Продължение...

MTS

Италианската компанията MTS предлага резервни части за изпускателната уредба на автомобила от началото на 1970 година.Фирмата постепенно развива мрежа от клонове и започва да изнася продукцията си, като в днешни дни има 14 клона в цяла Италия и прави редовни доставки до 24 страни, като изнася 70% от произведената стока.

Продължение...

Страница 1 от 3